Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Studiebibel for tweens - BLÅ (BOK)

499,00
Varenummer: 3008

STUDIEBIBEL FOR TWEENS er laget spesielt for deg i alderen 9–13 år. Dette er en studiebibel full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser. Hver bok begynner med en innledning som forteller hva boken handler om.


Kommentarene er inndelt i fem ulike kategorier som gjør Bibelen mer forståelig, spennende og relevant. Bibelen er dessuten illustrert med unike tegninger. Bibelteksten som brukes er hentet fra den nye norske oversettelsen Hverdagsbibelen 2013, Bibelforlaget – Det nye testamentet. Hverdagsbibelen er en forenklet og levendegjort oversettelse som baserer seg på Bibelen – Guds Ord.

Dette finner du i STUDIEBIBEL FOR TWEENS:
Guds skattkiste – Visste du at? – Fakta om – Forklaring – Hva betyr dette i dag? – Bibelleksikon – Innledningsside til hver bok – Kart – Illustrasjoner – Jesu Ord i rødtMedia: Bok (innbundet)
Sider: 568 sider
Studienotater av Jarle Waldemar
Illustrerte tegninger av Leif Kåre Lysåker
Finnes også i lilla utgave.

Menighetspris 349,–


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn