Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hva hadde du gjort?

349,00

Hvordan reagerer du når noen med store muskler og som er mye kulere enn deg prøver å ta deg? Eller hvordan reagerer du når vennene dine er kranglete og vrange? Hva gjør du når du blir stilt overfor vanskelige valg og kanskje må gå mot strømmen?

Utfordringer som dette er en del av livet for alle. Her kan du lese om hvordan helter i Bibelen handlet i forskjellige valgsituasjoner.

Bli med på en spennende reise gjennom Bibelen og møt noen av historiens mest inspirerende helter. I denne boken blir du blant annet kjent med modige David, kloke Ester, støttende Jonatan, kloke Abigail, lydhøre Samuel og gjestfrie Kornelius – vanlige mennesker som deg og meg.

I tretti ulike bibelhistorier kan du lese om hva de valgte å gjøre i møte med små og store ting i hverdagen. Hver historie framhever en verdifull egenskap eller dyd som kan hjelpe deg til å ta gode valg også. De fargerike illustrasjonene og spennende fortellingene vil både inspirere og oppmuntre deg til å følge deres eksempel.

Passer for barn fra 9 år og oppover

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn