Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Dette sier Guds Ord til deg (BOK)

299,00
Varenummer: 3025

Det er mange stemmer som ønsker å si noe om hvem du er og hva du burde bruke livet ditt til. Har du et bevisst forhold til hva som får lov til å påvirke deg og forme deg som person? I denne boken ønsker Jarle Waldemar å gi deg gode sannheter fra Guds Ord som kan være med å prege livet ditt. Det er viktig at du vet hva Guds ord sier om deg og til deg – i en tid som denne. La Gud sette verdien på deg og livet ditt, slik at du kan føle deg både elsket, viktig og klar for nye utfordringer.

SØRG FOR AT DU STADIG FÅR HIMMELSKE IMPULSER!

Jarle Waldemar og Karina Waldemar brenner for å formidle evangeliet. Mange familier kjenner Jarle Waldemar fra sommerstevner og menigheter, der han har deltatt med kreative prekener og sang. Hans sprudlende og livsglade formidling av tro og liv har vært til inspirasjon og oppmuntring for mange. De har i en årrekke laget innholdsrike produkter med kristen profil. Les mer www.jarlewaldemar.no

Dette sier Guds Ord til deg – Jarle Waldemar

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn