Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gi meg Jesus (CD)

180,0089,00
Varenummer: 801

Jarle Waldemar har gått sammen med lovsangsleder David André Østby for å lage lovsangs-CD for tweens. CD-en «Gi meg Jesus» innholder flere kjente lovsanger i mer moderne stil som vil fenge de unge. Her får du låter som «Syng det ut», «Jesus navnet over alle navn (Pris navnet Jesus)», «Hjerteslag» og «Aldri går du fra meg». Jarle Waldemar har også med tre egne lovsanger, hvor en av dem er skrevet sammen med David André Østby. Det er Tore Kulleseid i IMI Studio som har produsert plata, som også er låtskriver på to av sangene. Rebecca Waldemar, Synne Økland Schøld og Caroline Ellingsen synger også på CD-en. Det blir også laget egen singback, som gjør at menigheter enkelt kan bruke sangene i eget arbeid.

Jarle Waldemar er kjent barneforkynner som har gitt ut over 35 ulike produkter med kristen profil. David André Østby er kjent lovsangsleder og låtskriver fra Filadelfiakirken Oslo og har gitt ut flere lovsangs-CDer, blant annet «Eksplosjon» og «Live fra Skjærgårs – Hjerteslag». Mange av hans lovsanger blir brukt rundt i ulike kirker og bedehus.

Singback

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn